MEHMET YÜKSEK, ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket sevdalısı başarılı iş insanı ve siyasetçi Mehmet Yüksek, yeni Antakya’yı inşa etmek için AK Parti’den Antakya Belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmalarını gayretle sürdürüyor.

6 Şubat depremlerinde anne-babası başta olmak üzere 40’tan fazla yakın akrabasını toprağa veren Yüksek, yasını kalbine gömerek en ihtiyacı olduğu dönemde Antakya’ya hizmet etmek için gönüllü olarak yola çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini ve desteğini her platformda kanıtlayan Yüksek, tüm Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde net olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ekibi ile birlikte destekledi. Eğitim ve iş kariyeri başarılarla dolu olan Mehmet Yüksek, sorunlarını çok iyi bildiği Antakya’yı ayağa kaldırmak için dolu dolu projelerle ve enerjisi ile Antakya’yı başkan gibi karış karış gezmeye devam ediyor. Siyasi arenada kalp kırmayan ve efendi kişiliği ile tanınan, insana saygı, devlete hürmet prensibi ile polemik değil hizmet adamı olarak tanınan, iş hayatında elinin değdiği herkese yardım ederek takdir toplayan Mehmet Yüksek, Antakya halkının takdirini kazanmayı başardı. Halkın gönlündeki aday profilinde olan Mehmet Yüksek, Antakya’yı HALKLA EL ELE VERİP enkazdan kurtarmaya, depremle yaşayan kenti depreme dayanıklı hale getirmeye, vatandaşları işsizlikten, kenti çöpten, çocukları sokaklardan kurtarmaya geliyor.

MEHMET YÜKSEK KİMDİR?

16 Mayıs 1976 tarihinde dünyaya geldi. Antakya İstiklâl İlkokulunu, Antakya Fevzi Çakmak Ortaokulunu ve Antakya 23 Temmuz Merkez Lisesini bitirdi. Kayseri Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bitirdi. Hatay MKÜ Fen Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisans öğrenimini tamamladı ve Makine Yüksek Mühendisi olmuştur. 2001-2015 yılları arasında Yetişen Kauçuk ve Plastik A.Ş’de Fabrika Müdürü olarak çalıştı. 2015-2022 yılları arasında Hatay Büyükşehir Belediyesinde Makine Yüksek Mühendisi olarak çalıştı ve 2016-2017 yıllarında Hatay Büyükşehir Fen İşleri Şube Müdürü olarak 15 ilçede 593 mahalleye hizmet etme şansı olmuştur.

Siyasi deneyimleri: Antakya Merkez Lisesi okulunda, Erciyes Üniversitesi KYK Başkanlığı, Üniversitesi Başkanlığı, E.Ü.Ögrenci Dernekleri Başkanlığı, Kayseri Ülkü Ocakları Teşkilatlandırma Masası Başkanlığı, Antakya MHP Merkez ilçe başkanlığında iki dönem ilçe yönetimde bulundu,Yıllardır Antakya da STK ve dernekler de aktif olarak görülmüştür.

ANTAKYA’DA KISIK SESLERİN SESİ OLMAYA GELİYOR

2019 yerel seçimlerinde hiçbir ittifak da olmayıp “ALTINÖZÜ HALKININ İTTİFAKI” ve “ALTINÖZÜ BAŞKANINI KENDİN SEÇ” sloganları ile aday olarak katıldığı seçimde yüzde 37 oy almayı başardı. Mühendislik meslek içi birçok kurs, seminer ve sempozyumlara katıldı. AutoCAD, MasterCAM, CadCAM, Doğalgaz ve LPG İkmal istasyonları, sıhhi tesisat, kaldırma araçları vinç, asansör, alternatif enerji kaynakları, rüzgar türbini, güneş panelleri, ISO 9001 yönetim sistemi, ISO 14001 çevre yönetim sistemi, kalite güvence, toplam kalite yönetimi, PPAP, IQP, 5S, PUKO, Justin Time üretim sistemi, maliyet analizi, üretim planlama, stress yönetimi, ortak iş görme, ekip çalışması, iş sağlığı ve güvenliği, çevre ve şehir planlama, yöneticilik eğitimleri aldı.

Mücadelesini bir gün bile bırakmayan Mehmet Yüksek Hatay halkının sesi olmak için aday adayı olduğunu her platformda ifade etmektedir.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.