GAZETECİ ÖMER CİHANGİR ÜRGENPAŞA MUHTARLIĞINA ADAY OLDU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Televizyon Programcısı-Gazeteci Ömer Cihangir, Antakya’ya bağlı Ürgenpaşa Mahallesinden Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Ömer Cihgangir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mart 2024’te yapılması planlanan Mahalli İdareler Seçimleri (Yerel Seçimler) için muhtar adayı olduğunu duyurdu.

Mahalle halkına faydalı olabilmek ve hizmet etmek için aday olduğunu vurgulayan Ömer Cihangir, “6 Şubat’ta yaşadığımız depremlerde mahallemiz büyük kayıplar verdi, ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, zor günler geçiriyoruz. Mahallemizin tekrar ayağa kalkması, eski günlerine dönmesi için hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Bu kapsamda mahalle sakinlerinden gelen yoğun talep üzerine Ürgenpaşa Mahallesi muhtarlığına adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Göreve seçileyim, seçilmeyeyim hiç önemli değil, Ürgenpaşa’ya her zaman destek olacağımın sözünü veriyorum” diye konuştu.

Ömer Cihangir, Ürgenpaşa Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını koyan tüm arkadaşlarına başarılar dileyerek, “Bu bir hizmet yarışı, hepimiz Ürgenpaşa’ya hizmet için talip olduk, o yüzden tüm aday arkadaşlarıma saygı duyuyor, başarılar diliyorum” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.