ANTAKYA GURME EVİ’NİN YÖRESEL LEZZETLERİ LE REVE BUTİK OTEL’DE

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketini en ağır biçimde yaşayan şehrimizde günden güne faaliyete giren işletmeler bir nebzede olsa umut olmaya devam ediyor. Dünyanın ilk aydınlatılan caddesi olarak bilinen Kurtuluş caddesinde 5 Şubat tarihine kadar verdiği başarılı hizmet ile bilinen Le Reve Butik Otel deprem sonrasında kısa sürede toparlanarak faaliyete başladığı konaklama hizmetine ilave olarak şimdi de Hatay mutfağının muhteşem kahvaltı lezzetlerini ekledi. Antakya Gurme Evi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Hatay yöresel kahvaltı sunumu hem göze hem de midelere hitap edeceğinin sinyallerini ilk günden verdi.

Antakya Gurme Evi’nin genç işletmecileri Onur Tansal ve Nurican Oktay yöresel yemekler konusunda ortaya koydukları başarılarının Le Reve Butik Otel’de sunacakları damak çatlatan Hatay kahvaltı çeşitleri ile devam edeceğinin altını çizerek başladıkları açıklamalarında: ”Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Hatay’ın kahvaltı lezzetlerinin yer alacağı hizmetimizin kısa sürede adından söz ettireceğine kesin gözü ile bakıyoruz. Gastronomi sektöründe yılların bizlere vermiş olduğu deneyim ile müşterilerimize en leziz kahvaltı sunumlarını gerçekleştirmek adına elimizden gelenin fazlasını yapma çabasında olacağız.

Deprem öncesine kadar bir çok noktada bulabileceğiniz Kahvaltı çeşitleri şimdi maalesef çok az yerde bulunmaktadır. Biz de böyle bir talebi gördüğümüzde hemen uygun bir mekan arayışına geçtik ve Le Reve Butik Otel’in başarı işletmecisi Aytül Yenibayrak ile iletişime geçerek işbirliği içerisinde hizmetimize start verdik. Memleketimize çok güzel bir yöresel kahvaltı mekanı kazandırdığımızı düşünüyoruz. Yöresel kahvaltı konusunda da bizim kalitemiz herkes tarafından bilinmektedir. Bu anlamda hem otel müşterilerinin hem de yerli yabancı herkesin hizmet alabileceği Le Reve Butik Otel’de en leziz yöresel kahvaltı sunumlarımız start almıştır. Herkesi özlenen Hatay yöresel kahvaltı lezzetlerimizi tatmaya bekliyoruz.” dediler.

Kurtuluş Caddesi Ülkü Sokak No:33/3 adresinde faaliyet gösteren Le Reve Butik Otel rezervasyon telefonu 0 507 532 04 01

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.