BAŞKAN SAVAŞ “TARIMSAL FAALİYETLERİMİZE HER GÜN BİR YENİSİNİ EKLEYECEĞİZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Yaptığı ziyaretlerde üreticilere Kırsal Kalkınma Projelerini anlatan Savaş, toprak analizlerinden başlamak üzere tarımın geliştirilmesi için birkaç yıldır geniş çaplı çalışmalar yaptıklarını belirterek, Türkiye’nin tarım konusunda dünyanın çok gerisinde kaldığını söyledi.

Ziyaretlerine Defne İlçesinde devam eden Savaş, Döver Mahalle Muhtarı Mehmet Kızılkan, Balıklıdere Mahalle Muhtarı Mezyat Sahillioğlu, Bahçeköy Mahalle Muhtarı Refik Kayıkçı ev sahipliğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Defne Meclis Üyesi Süleyman Çekmece ve Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü’nün de eşlik ettiği ziyarette zeytin fidanı desteği verilen çiftçlere Kırsal Kalkınma Projesinin hedefleri anlatıldı.

Başkan Savaş, burada yaptığı konuşmada; “Ülkemizin en büyük zenginliği tarımdır. “Çifçiye destek, toprağa nefes, ürüne bereket” diyerek çıktığımız yolda;

Hiçbir siyasi ve ekonomik kaygı gözetmeden organamineral gübremizi çiftçilerimize ulaştırıyoruz.

Fide, fidan ve tohum desteği yapıyoruz. Toprak analiz cihazımızla topraklarımızın analizini yapıyoruz. Tırnak kesme makinamız ile büyükbaş hayvanların tırnak kesimlerini yaparak verimi arttırıyoruz.

Çiftçilerimizin tarımsal faaliyetlerini desteklemek ve verimi artırmak amacıyla çalışmalarımıza her gün bir yenisini ekleyeceğiz.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.