GÜVENLİK SİSTEMİ DENİLİNCE AKLA GELEN İLK İSİM ‘ONLAR’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketinin en büyük yıkımı yaşattığı şehrimizde kısa sürede toparlanarak çalışmalarına devam eden Hatay Güvenlik Teknolojileri, Hatay Valiliği ve AFAD tarafından kurulan Çekmece Kardeşlik Çarşısı 2’de bulunan ofisleri ile hizmette hız kesmiyor. Sektörün deneyimli ismi Şerif Çolael yönetimindeki işletme Konteyner ve yeni konutlar için Çanak anten, tv, kamera sistemleri kurulumları başta olmak üzere hırsız alarm, Yangın ihbar, araç kamera, otopark bariyer, personel takip, telefon santrali, internet ve ağ sistemleri, görüntülü diyafon, otomasyon, fiber optik, ses ve görüntü sistemleri konusunda kusursuz hizmet veriyor.

Öncelikle hepimize büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Hatay Güvenlik Teknolojileri işletmecisi Şerif Çolael yaptığı açıklamasında: ”Yaşadığımız büyük felaketten dolayı hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Hatay Güvenlik Teknolojileri olarak konteyner ve yeni konutlar için Çanak anten kurulumlarımız başta olmak üzere gelen talepler doğrultusunda deprem öncesinde olduğu gibi tüm hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Müşteri memnuniyeti hizmetlerimizden asla taviz vermeden alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımız ile birlikte depremi fırsata çevirmeden bölgemiz depremzedeleri için var gücümüz ile çaba göstermekteyiz. Mesai mefhumu olmaksızın gelen tüm taleplere yetişebilmek adına yoğun mesai harcamaktayız. Hırsız alarm, Yangın ihbar, araç kamera, otopark bariyer, personel takip, telefon santrali, internet ve ağ sistemleri, görüntülü diyafon,otomasyon, fiber optik,ses ve görüntü sistemleri hizmetlerimize ilave olarak tv kumandaları satışlarımızda devam etmektedir. En kaliteli malzemeleri uygun fiyatlar ile müşterilerine sunan Hatay Güvenlik Teknolojileri ihtiyaç duyulması halinde bizler müşterilerine bir telefon kadar yakındır.” dedi.

Çekmecede bulunan Çekmece Kardeşlik Çarşısı 2 32 nolu işyerinde faaliyet gösteren Hatay Güvenlik Teknolojilerinin iletişim numarası 0 538 815 22 21

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.