ACILI BABA, DUA OKUMAK İÇİN KIZINI İSTİYOR!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat depremlerinde kızını kaybeden bir babanın sosyal medya paylaşımları görenlerin içini yakıyor. Kızına ait tek DNA örneğinin kaybolduğunu söyleyen Mehmet Hayrettin Bozkır, bu olanlara isyan ediyor.

Mehmet Hayrettin Bozkır 6 Mart 1993 yılında Meral Bozkır’ı 4 günlükken Hatay Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan evlat edindi.

Baba Bozkır, gözünden sakındığı kızını büyüttü, evlendirdi. 30 yaşındaki Meral Bozkır 6 Şubat depreminde hayatını kaybetti, ama cenazesine ulaşılamadı.

Bir komşusu, Meral Bozkır’ın Narlıca Kimsesizler Mezarlığı’na gömüldüğünü söyledi. Babası kimlik tespiti için, kızının tek DNA örneği olan saçını devlete teslim etti. O saç telleri, Meral 14 yaşında iken annesinin kestiği ve aile albümünde sakladığı saçlardı. Baba Bozkır aylarca savcılıktan haber bekledi, ancak o saç teli kayboldu.

Gözü yaşlı baba “Bir dua okumak için evladımı istiyorum. Bunun hesabını kim verecek?” dedi.

Bozkır “Yavrumu gözümden sakınıyordum. Rabbim aldı benden. En azından başında dua edeceğim bir mezarı olsun” diye seslendi.

Acılı baba, her gün sosyal medya hesabından kızıyla konuşuyor gibi yazılar paylaşıyor. Görenlerin gözlerini yaşartan paylaşımlarından bir tanesinde ise “Koskoca 292 gün oldu sensizim. Deprem öncesinde 4 gün seni görmediğimde neden seni görmüyorum diye söylenmiştim. Deprem sonrası ise rabbim neden beni de yanına almadı diye söylendim durdum. Meğer beni sensizliğinle imtihan ediyor. Her geçen gün sırtımdaki yük artıyor. Şayet görüyorsan da üzülme. Ben senin için herşeyi çekerim yavrum, Elhamdulillah” paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.