ACİL DURUM YÖNETİMİ, TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AFAD yurt genelinde hava koşullarına bağlı olarak çok sayıda sel, su baskını ve çatı uçması ile yapısal çökme olaylarının meydana geldiğini duyurdu.

Tüm yurdu etkisi altına alan yağışlar ve fırtınanın etkisi Hatay’da da devam ederken 27 Kasım (bugün) akşam saatlerine kadar ilimiz genelinde rüzgarın sürmesi bekleniyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Özer Gövce’nin de hazır bulunduğu  Acil Durum Yönetimindeki tüm birimlerin diğer kurumlar ile koordineli bir şeklide çalıştıkları açıklandı.

İskenderun ilçesinde denizin yükselmesi ve aşırı yağış nedeniyle su taşkını yaşandığı, mahsur kalan vatandaşların ise HBB İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı açıklandı. Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, özellikle geçici yaşam alanlarında elektrik çarpma ihtimali ve evlerde baca zehirlenmelerine karşı çok dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Ayrıca vatandaşların, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı 112 ile ALO 153 ve 185 HATSU hatlarını arayabilecekleri hatırlatıldı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.