BAŞARILI GAZETECİ TALİP KÖLEOĞLU’NA BİR GÖREV DAHA..

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12 Haziran 1984 tarihinde Ankara’da kurulan Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin Hatay İl Temsilciliğine Hatay Basın camiasının tanınmış ismi Talip Köleoğlu getirildi. Gazeteci kimliğinin yanısıra “Sevdam” dediği Hatay’ın eşsiz fotoğraflarını da çekerek muhteşem bir arşive sahip olan Köleoğlu’nun bu göreve atanması basın camiasında da takdirle karşılandı.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği başkanı Rıza Özel tarafından kendisine tevdi edilen Hatay İl Temsilciliği görevine atanmanın onurunu yaşadığını söyleyen Köleoğlu; “Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusunu yaşadığımız bu güzel günde Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Hatay Temsilcisi olarak atanmanın onurunu yaşıyorum. Bu görevi bana tevdi eden Dernek Başkanımız Rıza Özel’e şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin, kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği önemli etkinlikler arasında; Türkiye’de Basın Fotoğrafçılığında önemli yer tutan “Yılın Basın Fotoğrafları” ödüllerini düzenlediği yarışma sonucunda dağıtması ve bu yarışmaya katılan fotoğrafları bir kitap halinde yayınlaması, World Press Photo sergilerinin Türkiye’ye getirilmesi, dernek bünyesinde “Fotoğraf Makineleri Müzesi’nin açılması sıralanmaktadır.

Hatay Eksen Medya ailesi olarak biz de gazeteci üstadımız Talip Köleoğlu’nu kutlar, yeni görevinde başarılar dileriz..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.