HATSU DURMUYOR!. BU KEZ DE HASSA, YAYLADAĞI VE SERİNYOL’DA

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), depremin etkilediği bölgelerde vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla ekiplerin seferber edildiğini duyurdu.

Merkez Antakya’ya bağlı Serinyol Mahallesi’nde, Hassa ve Yayladağı ilçelerinde çalışmalarını yürüterek, ihtiyaç olan yerlere anında müdahale edildiğini belirten Genel Müdürlük, Serinyol’da yaşayan mahalle sakinlerinin mağduriyetinin hızlı bir şekilde giderilmesi ve yeni yaşam alanlarının su ihtiyacının karşılanması için 200 metre hat inşası gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Bunun yanısıra Hassa-Söğüt içme suyu şebeke inşaatı kapsamında bölgeye 13 km hat inşası ve 300 metreküplük depo ile birlikte 10 metreküplük Maslak inşaatı yapılacağını kaydeden HATSU yetkilileri,  4500 metre hat inşasının tamamlandığını söyleyerek, bu işlere ayrılan bedelin 8 milyon 620 bin TL olduğunu dile getirdiler.

Yayladağı ilçesinde ise Bozlu Mahallesi’nin su ihtiyacını daha güçlü sağlamak adına çalışma yapan ekipler, burada yetersiz olan eski hattı yenileyerek 450 metre içmesuyu hattı çalışması gerçekleştiriyor.

HATSU idarecileri, deprem öncesi olduğu gibi deprem sonrasında da vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerine devam edeceklerini ifade ettiler.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.