HATOKDER, ‘100. YIL’I ÇOCUKLARLA KUTLADI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa adı HATOKDER olan Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği, okul öncesi konusunda yaptığı çalışmaların yanında düzenlediği etkinlikler ile de dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlamamıza sayılı günler kala Büyükdalyan Limak Konteyner kent anasınıfını ziyaret eden HATOKDER yönetimi, geleceğimizin teminatı minikler ile erken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadılar.

Heyecanı ve gururu adeta gözlerinden okunan Hatay Okul öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu, coşku dolu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında; ”HATOKDER olarak; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde Büyükdalyan Limak Konteyner kent anasınıfını ziyaret ettik. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu erkenden yaşadığımız minik öğrencilerimize ihtiyaçları olan kırtasiye malzemelerini hediye ettik. Kıymetli bir hocamız tarafından İstanbul’dan çocuklarımıza gönderilen hikaye kitaplarını da minik sahiplerine ulaştırdık. Sevgili öğretmenimiz Pınar Doğru Gün ve minik yavruları ile tüm öğretmen ve çocuklarımızın Cumhuriyet Bayramı mutlu ve kutlu olsun” dedi.

 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.