HATSU EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARI MUHTARLARDAN TAKDİR TOPLUYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Her Şeyden Önce Sağlık’ ilkesiyle altyapı çalışmalarına kent genelinde devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nün (HATSU), vatandaşların talep ve isteklerine mümkün olduğunca ivedi bir şekilde yanıt vererek sıkıntılarını giderdiği bildirildi.

HATSU’dan yapılan açıklamada; Antakya’ya bağlı Narlıca Mahallesinde bulunan Deprem Şehitleri Mezarlığına su iletimi sağlayabilmek için 500 metre hat inşası gerçekleştirildiği açıklandı.

 

Belen ilçesine bağlı Atik Mahallesi’nde atık su tahliyesinin de sağlıklı bir şekilde sağlanabilmesi için 150 metrelik hat inşası gerçekleştiren ekipler, mahallelinin büyük bir sorununu da çözmüş oldu.

 

Arsuz’a bağlı Derekuyu Mahallesi’nin içme suyu sorununu gidermek amacıyla açtığı yeni kuyuyu devreye sokan HATSU ekipleri, 1500 metre hat inşası gerçekleştirmesiyle saniyede 6 litre su iletimi sağlayabilecek seviyeye geldiği bildirildi.

Derekuyu Mahalle muhtarı Saffet Avcı, isteklerini anında yerine getirerek çalışma başlatan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat’a teşekkür etti.

Altınözü’ne bağlı Hacıpaşa Mahallesi’nde sürekli arızalanarak su kayıplarına neden olan terfi hattının da yenilenerek 900 metre hat inşası gerçekleştirildiği bildirildi.

 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.