BANA SÖZ GEÇİREMEYECEKLERİ İÇİN BENİ ADAY GÖSTERMEZLER

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderun eski Belediye Başkanlarından ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mete Aslan, siyasetten hiçbir zaman kopmayacağını belirterek, “Ben ülkemi ve Hatay’ı çok seviyorum, sağlığım el verdiği müddetçe de politika yapacağım” dedi.

Mete Aslan, yaptığı açıklamada, Hatay’a hizmet etmenin kendisi için her zaman onur ve gurur verici olduğunu hatırlatarak, “Ama bu hizmeti belediye başkanı olmadan da yapabilirsiniz. Belediye Başkanı olarak en iyi şekilde hizmet verdiğimi düşünüyorum. Ama görev almadan da bu şehrin haklarını savunabilirsiniz, Atatürk’ün son emaneti serhat şehrimize sahip çıkabilirsiniz” diye konuştu.

‘BEN DİK BİR İNSANIM, BENİ ADAY GÖSTERMEZLER’

“31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi adaylık teklifi gelmesi halinde tavrınız ne olur?” sorusuna cevap veren Mete Aslan, şöyle konuştu:

“Ben dik bir insanım, beni aday göstermezler. Mete Aslan’ın bir duruşu, ve karekteri var. Bana istediklerini yaptırmayacaklarını bildikleri için bana teklif getirmezler. 3 dönem İskenderun Belediye Başkanlığı yaptım. 2014 yılında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday oldum, yüzde 15 oy aldım seçimi kazanamadım. Kazansaydım, Hatay’ın geleceğiyle ilgili güzel düşüncelerim vardı, kısmet olmadı. Siyasetten hiçbir zaman kopmam. Ben ülkemi ve Hatay’ı çok seviyorum, sağlığım el verdiği müddetçe de politika yapacağım. Bu şehir benim sevdam, bu toprakları bırakıp gitmeyi hiçbir zaman düşünmedim.”

Mete Aslan, gazetemizin “Hatay’da Belediye Başkanlarının hizmetlerini nasıl buluyorsunuz?” sorusuna da, “Bunları ben seçmedim, oy da vermedim. Gidin oy verenlere sorun memnun olup olmadıklarını..” diye cevapladı.

HAYATIM BOYUNCA BÖLGECİLİK YAPMADIM, ÇÜNKÜ BEN HATAY MİLLİYETÇİSİYİM

Mete Aslan, Hatay’ın bütünlüğünü her zaman savunan biri olduğuna dikkat çekerek, “Hayatım boyunca bölgecilik yapmadım, çünkü ben Hatay Milliyetçisiyim. Bu kenti sahiplenen her kim olursa ihtiyaç duyulduğu takdirde deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim. Başımız dik, herkesle kucaklaşan, Hatay’ın her bölgesi için her türlü fedakarlığı göze alan bir Mete Aslan her zaman yanlarında olacak. ” dedi.

Özellikle vatandaşlardan yine kendisine adaylık için yoğun bir baskı olduğunu anlatan Mete Aslan, “Şu durumda aday olmayı düşünmüyorum. Benim böyle bir talebim de yok. Hiçbir partiye de ışık açmadım, ama milletimizin ‘Mete Aslan’ sevgisini ve desteğini gördükçe bu beni gururlandırıyor. Demek ki bu millete iz bırakacak işler yapmışız, Allah onlardan razı olsun. Ömrüm yettiği sürece yanlarında olacağım” diye sözlerini tamamladı.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.