KUMLU, ŞEHİRLEŞME YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli başkanlığında Olağanüstü Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya MHP İl Başkanı M. Fevzi Altay, Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. Kumlu Belediye başkanı Mehmet Deli, ilçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili vererek şunları dile getirdi : “Biz Kumlu’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bilinsin isteriz ki; Kumlu’ya hizmeti engellemeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Memleketimize; 2500 m2 Kır Bahçesi ve 1610 m2 Kapalı Düğün Salonu, 4000 m2 Kapalı Pazar Yeri, 100.000 m2 Kilitli Parke Taşı, 100 Depremzede Aileye Biriket ev, Memurlarımıza 161 Adet Konteynerkent, 303 Toki Konutu, Doğalgaz ve devamı Tokiye bağlantı, 2 Mahallemize Halısaha, Büyükşehir İşbirliğiyle 22 km. Sıcak Asfalt, Her yıl 75 ile 130 arası öğrenciye aralıklı Burs, Anasınıfından 12. Sınıfa kadar tüm öğrencilerimize eğitim desteği, Belediyemizin Dershanesinin Özel Sektöre Devri, 350 İhtiyaç Sahibi Aileye İnşaat Malzemesi, 45 Engelli kardeşimize Akülü, Motorlu, Tekerlekli Sandalye ve araç desteği, Tüm Camilerimizin bakım onarım desteği, Afrin Parkı, Tigem Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı, 11.5 dönüm Kapalı Sera Yapımı haftaya başlıyoruz. 

Akıllarının ve hayallerinin alamayacağı hizmetleri yaptığımıza şahit olanların sayısı, hizmeti görmek istemeyenlerin kat be kat üstündedir. Bu sayının da bizim için hiç bir kıymeti yoktur.

Bizim için kıymetli olan vatandaşımıza hizmeti ibadet bilmektir” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.