HBB BİRİM MÜDÜRLERİNE LİDERLİK SEMİNERİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi iş birliği ile belediye birim müdürlerinin kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemek amacıyla seminer düzenlendi.

HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğünce daha etkin ve verimli bir hizmet sunmak amacıyla düzenlenen İletişim ve Liderlik Eğitimi Semineri, EXPO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

MKÜ Doç. Dr. Nil Çokluk, seminerde, özellikle deprem sonrası iletişim becerilerini güncellemek, yöneticilik kariyerlerine katkı sağlamak amacıyla katılımcılarla önemli bilgiler paylaştı.

Belediye birim müdürlerinin belediyenin başarısında kilit rol oynadığını vurgulayan Çokluk, “Ekip çalışmasının temel taşlarından biri olan etkili iletişim ve liderlik becerileri, büyükşehir belediyesinin hizmet kalitesini arttıracaktır.” dedi.

Konuşmasının devamında liderlik ve yöneticilik kavramları arasındaki farkı vurgulayan Çokluk, seminer sonunda ‘insanlara liderlik etmek istiyorsanız onlarla birlikte yürüyün.’ diyerek sözlerini noktaladı.

Seminerde ayrıca, İş yaşamında stresle mücadele etmenin, zamanı doğru ve verimli kullanmanın, sözsüz iletişim ve duygusal zeka gibi konuların ele alındığı seminerde modern yöneticilik eğilimleri hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Liderlik sırları, takım çalışması, problem çözme becerileri ve etkili iletişim stratejileri gibi konular ele alındı. Katılımcılara pratik uygulamalarla liderlik becerilerini geliştirme fırsatı da sunuldu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.