SERİNYOL-MADENLİ-ARSUZ YOLU EN ÇOK ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRECEK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından yapımına başlanan ve kısa sürede bitirilmesi planlanan Serinyol-Madenli-Arsuz yolu en çok öğrencileri sevindirecek.

Ulaşımda büyük sıkıntılar yaşadıklarını anlatan veliler, Serinyol-Madenli-Arsuz yolunun tamamlanmasının en çok okula giden öğrencilerinin işine yarayacağını söylediler.

Bu güzergahta okul sayısının çokluğuna dikkat çeken veliler, bu sayede öğrencilerin okula daha güvenli bir şekilde gideceklerini belirttiler.

Veliler, Serinyol-Madenli-Arsuz yolu gibi çok sayıda yeni yolların açılmasına dikkat çekerek, “Yetkililerden alternatif yol sayısını arttırmalarını bekliyoruz. Çocuklarımız okula giderken güvenli yollardan gitmeli ve saatlerce trafikte beklememeli. Son dönemlerde Hatay’da depreme rağmen araç yoğunluğu hiç bitmedi, günün her saati trafik yoğunluğu yaşanıyor. Serinyol-Madenli-Arsuz yolu yazlıkçılardan çok öğrencilerin işine yarayacak. Elbette yazlıkçılar açısından da önemli bir güzergah olacak. Yolun açılması ile öğrenciler daha mutlu olacak. Ama bu yol yeterli mi, değil. Şehrimizdeki alternatif yol sayılarının arttırlmasını bekliyoruz” diye konuştular.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.