BAŞKAN SAVAŞ’IN MÜCADELESİ HEM BÜYÜKŞEHİR HEM İLÇE BELEDİYELERİ İÇİN

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Türkiye’de depreme kadar en fazla vergi veren şehirlerden biri olduklarını hatırlatarak, depremde büyük bir yıkım yaşadıklarını ancak merkezi idareden beklenen düzeyde hizmet alamadıklarını sık sık dile getiriyor.

Savaş, ‘’Depremden önce de bu sorunları yaşıyorduk fakat depremden sonra herkesin şehre artık daha fazla destek vermesi gerekiyor. Gücümüzün yetmediği yerlerde bakanlıkların devreye girmesi ve çalışmalar gerçekleştirmesi lazım’’ dedi.

Başkan Savaş Depremler sonrası yaşanan yıkımı onarma sürecinde Hatay’ın vergi gelirlerini arttırması gerektiğini söyleyerek “Bu konu Büyükşehir ve tüm ilçe belediyelerimiz için büyük önem taşıyor.

Adımların atılması konusunda, bugün ilimizdeki özel sektör temsilcilerimiz ile görüştük. İGSAŞ Bölge Müdürlüğü Planlama ve Lojistik Müdürü Yavuz Çetin, Yılyak Yakıt Pazarlama Ticaret A.Ş Tesis Müdürü İbrahim Kasım ile Bagin Yağ Sanayi Tesisleri İmalat Ve İşletmeciliği A.Ş Firma Yetkilisi Cihan Kavsak’a, bu konuda gösterdikleri tüm hassasiyet ve ilgileri için teşekkür ederim.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.