MODİVA MOBİLYA YENİ YERİNDE HİZMETE GİRDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Mobilyanın Divası’ parolası ile başladığı faaliyetlerini 6 Şubat tarihine kadar kusursuz bir biçimde sürdüren ve Asrın felaketi nedeniyle çalışmalarına kısa bir süre de olsa zorunlu ara vermek zorunda kalan Modiva Mobilya Samandağ yolu üzerinde açtığı yeni mağazası ile hizmetine devam ediyor.

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetinden hiçbir zaman taviz vermeyen Modiva Mobilya, 6 Şubat depreminde uğradığı büyük zarara rağmen hiçbir müşterisini mağdur etmemesi ile takdir toplayan bir işletme olarak da çıkıyor karşımıza.

Yenilikçi tasarımları ve geliştirdiği mobilya formalarıyla, özgün ve çok geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet vermesinin yanında Modern ,avangard ve klasik tarzda ürünleri bünyesinde bulunduran Modiva Mobilya Samandağ Yolu üzeri 5.km’de bulunan modern mağazasında sergilediği Yatak odası, yemek odası ,oturma grubu ve salon takımları çeşitleri ile müşterilerden tam not almaya devam ediyor.

Büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Modiva Mobilya’nın genç işletmecisi Fahri Güldiker yaptığı açıklamasında:” Hep birlikte büyük bir felaketi yaşadık.Bizlerde derin yaralar bırakan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz.

Modiva Mobilya olarak asrın felaketinde yaşadığımız büyük zarara rağmen mağazamızda bulunan satışı yapılan ürünlerimizi müşterilerimizin talepleri doğrultusunda kimine teslimat yaparak kimine de ödeme yaparak üzerimize düşen görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık.

Bir çok ilden dostlarımızın önerileri ile bize sunulan iş tekliflerini ret ederek memleketimizde hemşerilerimize hizmet verebilmek adına çalışmalarımızı tamamlayarak yeni mağazamızı faaliyete geçirdik.

 

Uygun fiyatlarımızın yanı sıra çeyiz paketlerinde müşterilerimize sunduğumuz muhteşem kampanyalarımızın olduğunun altını çizmek isterim.

Kurulduğu günden bugüne müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamızda Butik ve Özel tasarım imalat ürünlerimiz ile en iyi hizmeti sunmamız ve satış sonrası vermiş olduğumuz hızlı servis hizmetimiz ile bugünde müşterilerimizden tam not almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugünlere gelmemizde büyük katkıları olan değerli müşterilerimiz başta olmak üzere , bu başarıda payları olan alanında uzman ekip arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.Tüm müşterilerimizi Samandağ yolu üzezi 5.km’de bulunan yeni mağazamıza bekliyoruz.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.