HATOKDER İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketi sonrasında depremzede minikler için yaptıkları çalışmalar ile gönüller fetheden Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim kurumları Derneği (HATOK DER) 2023 -2024 eğitim öğretim yılı öncesi gerçekleştirdiği protokol ziyaretlerinin ardından yeni sezonun ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Defne Atlantis Cafe’de gerçekleşen toplantıya Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro katılırken toplantının onur konukları Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Büyüktelli ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri biriminden Psikolog Ümit Çağlar oldular.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu toplantı ile ilgili yaptığı açıklamasında:”Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim kurumları Derneği üyeleri olarak; 2023 -2024 eğitim öğretim yılının ilk toplantısını Defne Atlantis Cafe de gerçekleştirdik. Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcımız Sayın Sebahattin Büyüktelli ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hizmetleri biriminden Psikolog sayın Ümit Çağlar toplantımıza teşrif etmişlerdir.

Toplantıda deprem afeti sonrasında okul öncesi sektöründe yaşadığımız sorunlar, okul öncesi okullaşma oranının ivedilikle arttırılması için yapılabilecekler ve çözüm yolları ile ilgili oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Sayın müdürümüze, Psikolog Ümit beye ve katılım gösteren tüm üyelerimize dernek yönetimi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Yeni eğitim öğretim döneminin tüm çocuklarımıza öğretmen, emekçi ve kurumlarımıza hayırlı olmasını dileriz.”dedi.

 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.