YILMAZ’DAN PERSONELE EK ZAM İMZASI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, belediye şirket ve işçi personellerine toplu iş sözleşmesi kapsamında zam yapılması için protokol imzaladı.

İşçinin hakkını alın teri kurumadan teslim etme prensibi ile gerekirse kendi maaşından feragat ederek işçinin maaşının zamanında verilmesi talimatını da veren Başkan İzzettin Yılmaz’ın duyurusu personeller tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Yılmaz, protokol kapsamında verilen net 2500 TL ile 4500 TL arasındaki ek zammın tüm personellere hayırlı uğurlu olması temennilerini iletti.

İşçi Personellerden Başkan Yılmaz’a Teşekkür

Protokol imza töreninde yetkili sendika temsilcilerinin yanı sıra Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen de hazır bulundu. Başkan İzzettin Yılmaz protokol ile ilgili yaptığı açıklamada; “Belediye Şirket Çalışanlarımız ve İşçi Personelimiz için Hak-İş Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesine ek protokol imzaladık. Protokol kapsamında verilen net 2500 Tl ile 4500 Tl arası ek zam personellerimize hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

İmzalanan protokolden çok memnun olan işçi personeller, desteklerinden dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundular.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.