DEPREMDEN ÇIKIP TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketi diye adlandırılan 6 Şubat depreminde evi yıkılan ve oldukça zor şartlarda yaşam mücadelesi veren bunun yanında Kocaeli’de gerçekleştirilen U22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına kısıtlı imkanlar ile hazırlanan genç boksör Sıla Üçyıldız Türkiye Şampiyonu oldu.

Bölgemiz Boks camiasının başarılı isimleri Cemal Dağlıoğlu ve Zehra Dağlıoğlu nezaretinde U22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına hazırlanan Aslanyürek Olimpik Spor Kulübünün depremzede Boksörü Sıla Üçyıldız sergilediği performans ile herkesi kendine hayran bırakırken elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu ile 1.sıradan Milli Takıma adını yazdırmayı başardı.Genç Boksörün sıradaki hedefi Kasım ayında Azerbaycan’da yapılacak olan U22 Kadınlar ve Erkekler Avrupa Şampiyonasında iyi bir derece elde etmek.

Kamuoyunda zayıflamak için başladığı Boks sporunda elde ettiği başarılar ile bilinen Sıla Üçyıldız,Bir röportajında söylediği Boks Şampiyonası’nda birincilik kürsüsüne çıkma hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Genç Boksör ile gurur duyduklarını belirten Aslanyürek Olimpik Spor Kulübü Yöneticileri Cemal ve Zehra Dağlıoğlu yaptıkları açıklamada: ”Sıla Üçyıldız ile birlikte bir hayalimiz vardı.Onu yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.Bildiğiniz gibi 6 Şubat depreminde büyük yıkım yaşadık.Bu felaket sporcumuzu ve bizleri en derin biçimde etkiledi maalesef. Ama yılmadık bu zorlu şartlarda bile Türkiye Şampiyonluğu hedefi olan Sıla Üçyıldız’ı U22 Kadınlar ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına hazırladık.Sporcumuzunda hazırlık aşamasında sergilediği performans görülmeye değerdi.Tabi azmin elinden bir şey kurtulmadı ve Kocaeli’de sporcumuz Türkiye Şampiyonu olarak adını ilk sırada Milli Takıma yazdırdı.Bu şampiyonluğu depremzede Hatay halkımıza armağan ediyoruz.Şimdi hedefimiz Kasım ayında Azerbaycan’da yapılacak olan U22 Kadınlar ve Erkekler Avrupa Şampiyonasına damga vurmak.Bunun içinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kastamonu’da 3 etaptan oluşan Milli takım Kamplarımız olacak. İnşallah Sıla Üçyıldız yüzümüzü güldürmeye, bizleri gururlandırmaya devam edecek.Tekrardan şampiyonumuzu yürekten kutluyoruz.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.