MHP KUMLU’DA 14. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Milliyetçi Hareket Partisi Kumlu 14. Olağan Kongresi yapıldı.

‘2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık sürecini resmen başlatan MHP’de, Kumlu İlçe başkanlığı seçimine tek liste ile gidildi. Kongrede Batıayrancı eski muhtarı Hüseyin Cafoğlu İlçe başkanlığına seçildi.

Kongreye MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, KAÇEP Başkanı Dilek Demirdöven ve parti teşkilatından çok sayıda isim katıldı.

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, kongreye katılanlara teşekkür ederek; “MHP 14. Olağan Kongresi’ni elhamdulillah başarıyla tamamladık.

Her zaman olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan teşkilatımızın tüm mensuplarına, kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Kumlu teşkilatımızın başına gelen İlçe başkanımız ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden diliyorum” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de yaptığı konuşmada “2024 yılında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerine doğru, “Diyar Diyar Anadolu, Yönetimde İstikrar Daha Güçlü İstikbal” diyerek, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kumlu ilçe kongremizi gerçekleştirdik.

Rabbim kongremizi hayırlı, ülkücü hareketimizi daim eylesin. Göreve gelen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, Milliyetçi Hareket Partisi ruhuna yakışır şekilde çalışacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.