“HAKABE-DER TAMAMEN BAĞIMSIZ BİR DERNEKTİR”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Vahit Çay yaptığı açıklamasında:”Dernek olarak hiçbir kuruma veya kuruluşa bağlı değiliz ve hiçbir kurumdan, hiçbir siyasiden maddi destek almıyoruz. Bu konu çok sorulduğu için açıklama yapma gereği duydum. Bizlere güvenen kıymetli dostlarımız ve kıymetli büyüklerimiz ile 6 Şubat depreminden sonra gönüllü olarak ailelerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bize yazan, ulaşamadığımız vatandaşlarımızdan da af diliyoruz. Keşke çok daha fazla imkanımız olsaydı ve herkese ulaşabilseydik. Bunu bende çok isterdim…

Değinmek istediğim son konuysa; yardım alan kişilerin empati kurarak başkalarının hakkına girmemekerini ve başkalarının da ihtiyacının olabileceğini düşünerek davranmalarını rica ediyorum. Kendi hakkını aldıktan sonra başkanının hakkını da gasp etmeye çalışmak doğru bir davranış değildir.

Bu güne kadar yanımızda olan kıymetli abilerime, ablalarıma, büyüklerime ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.İyi insanlar iyi ki varlar.”dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.