TALİP KÖLEOĞLU GAZETECİLİK OKULUNDAN 3. DİPLOMASINI ALDI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basın camiasının sevilen ve saygın isimlerinden, mesleğinde üstün başarılar elde eden Talip Köleoğlu, Anadolu Üniversitesi Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü/Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programından mezun olarak üçüncü diplomasını almaya hak kazandı.

Hatay Gazetesi Yazıişleri Müdürü Talip Köleoğlu, ilk olarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Basın ve Yayıncılık bölümü ile başladığı eğitimine Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi ile taçlandırdı.

Eğitim yaşamını Anadolu Üniversitesi Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü/Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Programı 3 diploma ile tamamlayan Köleoğlu, sonuçların açıklanması ile duygularını sosyal medya hesabında paylaşarak şunları söyledi:

“Eğitim öğretim sürecinde desteklerini benden esirgemeyen kıymetli ailem, dostlarım ve gazete patronlarıma şükranlarımı sunuyorum. Yeni diplomamı asrın felaketinde kaybettiğim canlarım Annem, Babam ve Kız Kardeşime itfah ediyorum.”

KÖLEOĞLU AİLESİ BASIN VE YAYINCILIK BÖLÜMÜNÜ OKUYOR

Gazeteci Talip Köleoğlu’nun yanısıra oğlu Emre Köleoğlu da MKÜ Basın ve Yayıncılık bölümünden mezun olurken, eşi Hatice Köleoğlu ise öğretimine devam ediyor.

Basın mesleğine tutkulu olan Köleoğlu ailesinin yakın tarihte ‘aile boyu mektepli gazeteci’ unvanına sahip olması bekleniyor.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.