SAMANDAĞ GAZETESİ 36 YAŞINDA

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25.08.1988 tarihinde kurulan Samandağ Gazetesi’nin 34.Kuruluş yıldönümünü gazete çalışanları ve okuyucularla kutladık. Kutlamaya, Samandağ gazetesi imtiyaz sahibi Şahin SAY, Yazıişleri Müdürü Serkan Miroğlu, Samandağ gazetesinin kurulduğu günden buyana emek yapan Hikmet Say, spor muhabiri Münip Çınar ve Samandağ gazetesi ailesi katıldı.

Samandağ Gazetesi Kurucusu Şahiye Say yaptığı konuşmada, Samandağ Gazetesinin geçmiş dönemde olduğu gibi her zaman ilkeli, objektif anlayışı ile yayın hayatını sürdüreceğini dile getirdi.

Kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklama yapan gazetemizin imtiyaz sahibi Şahin Say: “Gazetecilik özveri işidir. Gece-gündüz haber kovuşturma nedenlerini, niçinlerini ve sonuçlarını bulup tüm boyutuyla yazma büyük emek ve özveri ister. Gazeteler kamuoyu oluşturarak sorunların

Çözümlenmesinde önayak olur. 4.Kuvvet olarak yerini alan medya halkın kuvveti, beklentileri, sorunları ve çoğunluğu ilgilendiren haberlerin yansıtıldığı kuvvet olmalıdır. Haber, araştırarak objektif bakış açısıyla verilir. Samandağ Gazetesi objektif olmaya devam edecektir. Gazetemizin 36. yıla gelmesinde ilgilerini esirgemeyen okurlarımıza ve duyarlı insanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.