ARSUZ’A 15 BİN M2 PARK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz’da kütüphane açılışı gerçekleştirerek, Karaağaç’ta yapılan spor ve oyun alanında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesi’nde yapımı devam eden; İçerisinde; 430 m² 2 adet çocuk oyun alanı, 540 m yürüyüş yolu, süs havuzu, oturma alanları, Fitness aletleri, 446,58 m² havuz, yol genişliği 1,5 m, halka açık büfe, bay /bayan lavabo bulunan spor ve oyun alanında incelemelerde bulunan Başkan Savaş “Hemşehrilerimizin, aileleriyle bolca zaman geçirebileceği sağlıklı ve refah ortamlar sunabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Arsuz İlçemize bağlı Karaağaç Övündük Mahallesi’nde, yakın zamanda çalışmalarını bitireceğimiz 15.000 m² alana sahip parkı yerinde inceledik.

Yemyeşil doğası ve güzelliklerle dolu alanımız artık çocuklarımızın ve ailelerimizin neşeli sesiyle dolacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Ardından Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile biraraya gelen Savaş, Arsuz Gözcüler Mahallesi’nde, LAD (Afetten Sonra Yaşam) İnsiyatifi tarafından kurulan kütüphanenin açılışını Arsuz Belediye Başkanı Güven ve vatandaşlarla beraber açılışını gerçekleştirdi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.