QUARESMA HATAYSPOR’A MI GELİYOR?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatayspor İdari Menajeri Fatih İlek, Beşiktaş’ın dünyaca ünlü eski yıldızı Ricardo Quaresma ile kahvaltı buluşmasını sosyal medya hesabından paylaşarak, Hataysporlu taraftarları heyecanlandırdı.

Fatih İlek, buluşmanın içeriği hakkında bilgi vermezken, 39 yaşındaki tecrübeli futbolcunun Türkiye’de bir yıl daha futbol oynayıp jübile yapmak istediği öğrenildi.

BEŞİKTAŞ JÜBİLE TEKLİFİ YAPTI

Basında yer alan haberlere göre Ricardo Quaresma’nın Beşiktaş Kulübü ile görüşme yaptığı, teknik direktör Şenol Güneş ise bu teklife sıcak bakmayarak, “Ricardo Quaresma Beşiktaş’a aşık bir oyuncu. Jübile yapmak isterse seve seve bu isteğini yerine getiririz” dedi ve oynama isteğini kabul etmedi.

Türkiye’de Anadolu kulüpleriyle de görüşen yıldız oyuncu, son olarak Hatayspor’a da göz kırpmış olabileceği ileri sürülüyor.

Ricardo Quaresma’nın Hatayspor’un İdari Menajeri Fatih İlek’in kahvaltı davetini kabul etmesi, ‘Hatayspor’da bir yıl oynama isteğini’ Bordo-Beyazlı kulüpte mi yerine getirecek? sorusunu gündeme getirdi.

Ayrıca, Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel’in 39 yaşındaki Ricardo Quaresma’nın transferine onay verip vermeyeceği de merak ediliyor.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.