YILMAZ “UZUNÇARŞI’NIN TURİSTİK POTANSİYELİNİ ARTIRACAĞIZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, tarihi Uzunçarşı’da incelemelerde bulunarak esnafla sohbet etti. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yılmaz, Antakya’nın gücünün birlikte olunduğunda ortaya çıktığını dile getirerek şöyle dedi :

“Uzunçarşı’nın tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkmak ve bu bölgenin canlılığını korumak, benim için öncelikli hedeflerim arasında yer alıyor. Bu yüzden, bugün sizlerle buluşarak, hem sizlerin sorunlarını anlamak hem de ortak çözümler üretmek istedim.

Siz değerli esnaflarımızın taleplerini yakından dinledim ve çözüm için gereken adımları atacağımı taahhüt ediyorum. Şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatının canlanması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Uzunçarşı’nın turistik potansiyelini artırmak ve bölgenin ticaret merkezi olarak ön plana çıkmasını sağlamak için çalışmalara başlayacağız.

Unutmayın, Antakya’nın gücü birlikte olduğumuzda ortaya çıkıyor. Birlikte çalışarak, daha yaşanabilir bir Antakya için el ele vermeliyiz. Sizlerin memnuniyeti ve refahı benim önceliğimdir.

Hepinize teşekkür ederim ve her zaman yanınızda olacağımı bilmenizi isterim.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.