MV. ÖZEL’DEN PROVOKASYONA TEPKİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Hatay’in Belen ilçesinde çikan yanginla ilgili provokatif yayin yaptigi gerekçesiyle Sözcü TV’ye tepki gösterdi.

AK Parti Milletvekili Abdülkadir Özel, Belen’de çikan orman yangini ile ilgili bölgede gerçeklestirilen canli yayinda ’devlet bölgede yok’ algisi yapmak istedigini belirttigi Sözcü TV muhabirine tepki gösterdi. Özel, “Hanimefendi ben AK Parti Hatay Milletvekiliyim. Orman teskilati burada, uçaklar burada, yapmayin Allah askina ya” diyen Özel, “Bu nasil bir iftira. Bakin buradayim, ben Hatay Milletvekiliyim. Iskenderun Bölge Müdürü burada” ifadelerini kullandi.

 

Milletvekili Özel, Ihlas Haber Ajansi’na konu ile ilgili özel açiklamalarda bulundu. Özel, “Her afette, her yanginda bu kötücül dili, bu karamsar ve hakikaten manipülatif yaklasimi görüyoruz” dedi.

 

Milletvekili Özel, ihbar alinir alinmaz yangina hemen müdahalede bulunuldugunu belirterek, “Bir yangin afetiyle karsi karsiya kaldik. Dünden beri ihbar alinir alinmaz Orman Bölge Müdürlügü dakikalar içerisinde hava araçlarimiz ve arazözlerimiz hemen yangina müdahale ettiler. Gerçekten büyük bir özveriyle, kahramanlikla, hem orman teskilatimizin çalisanlari, hem itfaiye erlerimiz, hem de ilçe belediyelerimizin çalisanlari büyük bir gayretle vatandaslarimizla, gönüllü kuruluslarimizla bu yangini söndürmeye gayret ettik. Ben de bu çalismalara katildim. Çok sükür bugün bu saatleri itibariyla büyük ölçüde yangin kontrol altina alindi. Onlarca hava araci ve uçagimiz yine yüzlerce personelimiz, arazözümüz gerçekten ve is makinemiz yine deprem dolayisiyla sahada bulunan hem devletimize ait hem özel yüklenicilere ait bütün araçlar sevk ve idare edildi” diye konustu.

Kaynak : İHA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.