VOLKAN DEMİREL, RİBERİO’YU İSTEMİYOR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atakaş Hatayspor’da Portekizli yıldız oyuncu Ruben Riberio krizi yaşanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına çağrılmayan tecrübeli oyuncuyu teknik direktör Volkan Demirel’in istemediği ileri sürüldü. Hatayspor ile sözleşmesi devam eden Ruben Ribero’ya kulüp bulması istendi.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz sezon gördüğü kırmızı kartın ardından bir süre teknik direktör Volkan Demirel tarafından kadroya alınmayan Ruben Riberio, daha sonra özür dilemesi sonucunda takıma tekrar girmişti.

Disiplinsiz hareketlere taviz vermeyen genç teknik adamın, geçtiğimiz sezon disiplinsiz hareketleriyle öne çıkan Ruben Riberio’yu yeni sezonda kadroda düşünmediğini yönetime ilettiği öğrenildi.

YÖNETİMDEN VOLKAN DEMİREL’İN KARARINA DESTEK

Hatayspor yönetimi de teknik direktör Volkan Demirel’in bu isteğini kabul ederek, sözleşmesi devam eden tecrübeli oyuncu Ruben Riberio’ya kulüp bulmasını istedi.

Riberio ise bu karara tepki göstererek, hiçbir açıklama yapmazken. teknik direktör Volkan Demirel’in bu kararından dönmesini bekliyor.

TARAFTAR RUBEN’İ İSTİYOR

Bordo-Beyazlı taraftarlarda, takımda alternatifi olmayan Ruben Riberio’yu yeni sezonda da takımda da görmek istediklerini bildirdiler.

Hırçınlıkta ve agresiflikte sınır tanımayan Riberio’nun bu tür hareketlerinden kendilerinden şikayetçi olduklarını dile getiren taraftarlar, “Ama sahada oynadığı zaman da oynuyor, özellikle ayağına top yakışıyor. Hatayspor’da henüz alternatifi olmayan çok teknik bir oyuncuyu göndermeyi doğru bulmuyoruz. Umarım Volkan hocamız almış olduğu kararı bir kez daha düşünecek ve yeniden kadroya Ruben’i çağıracaktır” diye konuştular.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.