HBB DAİRE BAŞKANLARI ESNAFLA BULUŞTU : “ÇARŞIMIZI TEKRARDAN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat ve Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları, Antakya Uzun Çarşı ve Kapalı Çarşı esnafı ile bir araya geldi.

Fen İşleri Daire Başkanı Hamidioğulları; “Büyük acılar yaşadığımız kadim şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Lütfü Savaş’ın önderliğinde hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Şehrimizin altyapılarını, yollarını tarihi dokusunu koruyarak titizlikle çalışma yürütüyoruz. Hatay’ın renklerini içinde barındıran çarşımızı da eski güzel günlerine kavuşturmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HATSU Genel Müdürü M. İkbal Polat ise “Yüzyılın Felaketi” olan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde iş yerleri sağlam kalan ve çalışma imkanı bulan esnaflarımızı ziyaret ederek yönetim idari kadromuzla birlikte sorunlarını dinledik, taleplerini not aldık ve fikir alışverişinde bulunduk.

Birçok dinden, kültürden ve renkten insanı barındıran çarşımızı tekrardan ayağa kaldırmayı ve canlandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.