HARİTA MÜHENDİSİ KANTARCI’DAN YIKIM FİRMALARINA TEPKİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketinin ilk gününden itibaren sosyal medya hesaplarından yaptığı bilgilendirme paylaşımları ile dikkatleri üzerinde toplayan Harita Mühendisi Kenan Kantarcı, bugün canlı yayında paletli iş makinelerine gösterdiği tepki ile takdir topladı.

Normal şartlarda çekiciler vasıtası ile nakil işlemleri yapılan paletli iş makinelerinin kendi başlarına yaptıkları hareketler ile çevreye verdiği zarar konusunda duyarsız kalmayan Kantarcı,Sorunu yetkililere taşıdı.

Moloz çalışmalarının etrafa zarar vermeden yapılması gerektiğinin altını çizen Harita Mühendisi Kenan Kantarcı açıklamasında:”Bugün bulunduğum noktada 4 adet paletli iş makinesinin kendi başlarına yol aldığını gördüm.Duyarlı bir vatandaş olarak tepkimi gösterdim.Bizler felaketi en acı biçimde yaşadık ama bu enkazlardan para kazanan şirketlerin hiçbir şey umrunda değil.Yollarımız ve kültür varlıklarımız bu duyarsız hareketler neticesinde büyük zarar görmektedir. Görüştüğüm şirket yetkilileri çözüm bulmak adına o zaman enkazınızın içerisinde yaşayın diye bir cevap vermeleri beni fazlası ile üzmüştür. Evet biz belki enkazımızın içerisinde yaşayacağız ama sizlerin bu paletli iş makinelerini çekici olmadan bir yerden bir yere götürmenize de gücümüz yettiğince karşı koyacağız.Bu konuda yetkililerimizi de duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.