“ADAM DEĞİLSİN LAN!”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Hatayspor’un antrenmanlarını Riva’da yapmasıyla ilgili kullandığı skandal sözlere tepki yağıyor. Güneş’in Hatayspor ve Gaziantep FK ile ilgili, “Bu takımlar şimdi Riva’da çalışacaklarmış. Geçen sene neden yoktular o zaman. Yine aynı sahalarda idmanlarını yapamazlar mıydı?” ifadelerine bir tepki de Erman Toroğlu’ndan geldi.

SENİN AİLEN DEPREMİ YAŞASAYDI YİNE BÖYLE Mİ KONUŞURDUN?

Şenol Güneş’e zehir zemberek sözlerle yüklenen eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, “İnanamadım, bu adam bir de öğretmen. Depremde Şenol Güneş’in ailesi orada olsaydı; karısı, çocukları, akrabaları aynı cümleleri eder miydi. Nasıl insansınız siz? Her şeyiniz para mı sizin ya, her şeyiniz dolar mı, Euro mu ya? Lan sizde şu kadar insanlık yok mu ya?” diye sordu.

LAN ŞENOL GÜNEŞ!

Hataysporlu Atsu’nun attığı golden saatler sonra depremde hayatını kaybettiğini hatırlatan Toroğlu, şunları söyledi: “Ya adam uzatmada gol attı ben gördüm, sarmaş dolaş kutladılar. Adam sabah İngiltere’ye gidecekti, adamın cenazesini götürdüler. Sen ne söylüyorsun Şenol Güneş? Akıl veriyor ya, onlar nerede idman yapıyorlarmış. Senin Allah muhafıza çocuklarından biri olsaydı orada aynı cümleyi söyler miydin lan Şenol Güneş. Lan Şenol Güneş diyorum bak ne kadar net.”

HER ŞEYİ PARA MIGÖRÜYORSUN!

Konuşmasını sürdüren Erman Toroğlu “Yazık ya orada neler oldu biliyor musun? Bana anlatıyorlar. Bazen ağladım anlattıklarında. Ayıptır ya, her şeyi para mı görüyorsunuz ya? Yürüyün gidin adam değilsiniz ya. Hadi mahkemeye ver lan beni. Adam değilsin lan, bunu söyleyen adam değil. Burada bile ağlayasım geliyor. Orada ne kadar insan öldü” dedi.

HATAYSPOR’DAN HENÜZ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in skandal ifadeleriyle ilgili Hatayspor kulübünden henüz bir açıklama gelmedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.