FAİRPLAYY PANKARTI AMİGO SONGÜL’DE

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan Hatayspor-Hull City hazırlık maçında Bursaspor Taraftar guruplarından “Bursaspor Texas Tribünü” tarafından asılan “Kalbimiz Hep 04:17’de Atıyor” pankartı maç sonrasında 31 Asi Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Songül Taşdelen’e teslim edildi.

Hatayspor’a olan sevdası ile bir çok habere konu olan ve Tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı bayan amigo Songül Taşdelen asrın felaketi sonrası ilk kez sahaya çıkan Hatayspor’u Bursa’da da yalnız bırakmadı.

Hatayspor’umu çok ama çok özlemiştim diye sözlerine başlayan 31 Asi Gençlik Taraftar Derneği Başkanı Songül Taşdelen yaptığı açıklamada:” Rüya gibi bir olay yaşadım .En son maçını seyrettikten sonra aynı gece yaşadığımız deprem ile dünyamızın yıkıldığı Hatay’da benim en büyük moral kaynağım Hatayspor’du.Yaklaşık 5 aydır hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı memleketimizde Hataysporumuzu da çok özlemiştim. Hazırlık maçı için hemen harekete geçerek tribümlerde takımımın yanında yer aldım. Hazırlık dakikalarından itibaren gözyaşlarımı tutamadım ve maç boyunca ağladım ben. Hatayspor’da kaybettiğimiz canlar geldi aklıma,Tribünlerden kaybettiğimiz isimler ve Hataypsoru her maçında yakından takip eden gazeteciler geldi aklıma. Hepsine Allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah.

Bursa’da çok iyi ağırlandık. Özellikle İnegöllü taraftar kardeşlerim bizden çok yakından ilgilendiler. Hele Bursaspor Texas Tribününün açtığı “Kalbimiz Hep 04:17’de Atıyor” pankartı sadece beni değil tüm taraftarlarımızı duygulandırdı. Bu anlamlı pankartı maç sonrasında bana verdiler. Şimdi koleksiyonumda en güzel biçimde yerini aldı. Herkese çok teşekkür ediyorum.

Hataysporuma yeniden kavuştuğum için çok ama çok mutluyum. Rabbim bir daha böyle acılar kimseye yaşatmasın. Allah sağlık verdiği sürece bu sezonda her karşılaşmasında inşallah tribünlerde ekibim ile birlikte yerimizi alacağız” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.