HATAY SEBZE VE MEYVE HALİ HİZMETE GİRDİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevşehir Valiliği tarafından yapımı tamamlanan Nevşehir Kapadokya Sebze Hali törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Nevşehir Valisi İnci Becel, AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Öntürk, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve protokol üyeleri ile esnaflar katıldı.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, törende yaptığı konuşmada, depremin ardından tüm kurumların afet bölgesine yardıma koştuğunu söyledi.

Masatlı “İlimizin yer aldığı bu güzel coğrafya Amik Ovası olarak da adlandırılmakta ve bu verimli topraklardan bereket fışkırarak, neredeyse her türlü tarım ürünü yetiştirilebilmektedir” dedi.

Hatay’ın tekrar ayağa kalkmasında ticaretin normalleşmesi, tarım ve hayvancılığın canlanmasının önemine dikkati çeken Masatlı şöyle devam etti : “Bu kapsamda Hatay sebze ve meyve hali ilimize önemli katkılar sağlayacaktır. Nevşehir Valiliğimizin katkılarıyla inşası tamamlanarak, açılışını yapacağımız Antakya Hali, ilimizdeki gıda sevkiyatının ve temininin önemli merkezlerinden birisi olacaktır.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.