LEVENT MISTIKOĞLU, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA MI OYNUYOR?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Milletvekilleri, TBMM 20. ve 21. Dönem Hatay Milletvekilli Levent Mıstıkoğlu’nun davetlisi olarak Hataylı işinsanı İbrahim Seyfettinoğlu’nun mekanında bir araya geldiler.

Düzenlenen “birlik ve beraberlik” toplantısına AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman ve Kemal Karahan, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu ve Necmettin Çalışkan, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İYİ Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin katıldı.

Toplantıda 11 İl içerisinde en çok Hatay’ın mağdur olduğu ve mağduriyetinin giderilmesi için neler yapılabilir, enkaz çalışmaları sırasında oluşan toz ve asbest tehlikesi, Hatay’ın yeniden inşası, konutların yapımı, haşere, su ve salgın riskine karşı alınacak tedbirler yer aldı.

LEVENT MISTIKOĞLU ÜZERİNDE BİR UZLAŞI MI OLACAK?

Öte yandan CHP’nin şuanki görüntüsü ve Parti içerisindeki çekişmeler de ele alındığında AK Parti’nin Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaya odaklandığı da kulislerde konuşuluyor.

Bu durumda Levent Mıstıkoğlu adı üzerinde mi duruluyor diye sorular da sorulurken, mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın depremden bu yana her türlü imkansızlığa rağmen yaptıkları ve kararlı duruşu da gözardı edilmiyor.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.