ÜLKÜ OCAKLARI, BU BAYRAM DA DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asrın felaketi 6 Şubat depreminde en fazla yıkımın olduğu memleketimizde ilk günden itibaren yoğun bir biçimde yaraları sarmak adına koşturan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığında geleneksel olarak düzenlenen ihtiyaç sahiplerine kurban kesimi programı gerçekleşti.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından organize edilen ihtiyaç sahiplerine kurban kesiminin Hatay ayağında Hatay ayağı Ülkü Ocakları tarafından hijyenik ortamda kesilen kurbanlar ihtiyaç sahibi ailelere ve depremzedelere teslim edildi.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in bir an olsun ayrılmadan yönettiği ihtiyaç sahiplerine kurban kesimi programında 800 haneye kurbanlar ulaştırıldı.

Büyük yıkımın yaşandığı bölgemizde oldukça anlamlı bir programa daha imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamasında :” Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz ihtiyaç sahiplerine kurban programını başarılı bir biçimde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.Toplamda 800 haneyi nasiplendirdik. Ve kurbanları teslim ettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Liderimiz Devlet Bahçeli beyin, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyin ,Avrupa Türk Konfederasyonu Başkanı Cemal Çetin beyin selamlarını ilettik. Bizlere bu imkanı sağlayan Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi başta olmak üzere; Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’ye, Avrupa Türk Konfederasyon Başkanımız Sayın Cemal Çetin Beyefendi’ye şükranlarımı sunarım.Ayrıca ihtiyaç sahiplerine kurban kesimi programımızın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve organizasyonda görev alan tüm ülkücü kardeşlerine teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.