EMİN SAVAŞ’TAN DEPREMZEDE AİLELERE YARDIM ELİ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antakya’ya bağlı Küçükdalyan Mahallesi’nde yaşayan aileler, yıkılan evlerinden geriye kalan bahçede zorluklarla mücadele ediyor.

Mahalle sakinlerinden Acip Kayıkçı ve Hamide Kayıkçı, evlerinin depremde ağır hasar aldığını ve yıkıldığını belirterek, yetkililerden çadır talep etmelerine rağmen sonuç alamadıklarını, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın abisi Emin Savaş’ın, durumu öğrenir öğrenmez kendilerine el uzattığını ve çadır tedarik ettiğini belirttiler. Acip Kayıkçı “Sayın Emin Savaş çadırlarımızı bizlere ulaştırdı ve bundan sonrası için de desteklerinin devam edeceğini belirtti. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Aynı mahallede yaşayan Suad Yılmaz ise deprem sonrası ev sahiplerinin kendilerini evden çıkartmaya çalıştığını belirterek “Eşyalarımızı koyacak yerimiz yok. Ev sahibimiz yabancı uyruklu biri. Artan kira fiyatlarını duyunca bizi evden çıkarmak istiyor. Eşyalarımızı koyabilecek yerimiz yok. Çok büyük bir afet yaşadık, herkesin olduğu gibi bizim de kayıplarımız var, bir de üstüne bu tür sorunlarla uğraşıyoruz. Emin Savaş beyi burada görünce ben de sorunumu dile getirdim ve aynı saat içerisinde bize de çadır tedarik etti. Ayrıca su ve gıda ihtiyaçlarımız için de devreye girdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.