ERYILMAZ “MEMLEKETİMİZİ ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, meydana gelen deprem sonrası ilçeden molozların ve enkaz yığınlarının kaldırılması sırasında oluşan tozların insan sağlığına ve çevreye zarar verdiğini belirterek, yetkililerle konuşup sorunun giderilmesi konusunda söz aldıklarını belirtti.

Eryılmaz yaptığı açıklamada “Moloz döküm sahasında su sıkılmadan ayrıştırma yapmamaları gerektiği konusunda yetkililere son uyarımızı yaptık. Yetkililerden bu konuda söz aldık. Yarın itibariyle su sıkılmadan ayrıştırma yapmayacaklarını ve 4 ayda ayrıştırma işlemini tamamlayarak, moloz döküm sahasını boşaltacaklarını bizlere bildirdiler.

4 ay içinde temizlenecek olan moloz döküm sahasının yerine, depremden önce hazırlamış olduğumuz “Biyolojik Gölet ve Mesire Alanı” projesini hayata geçirmek üzere çalışmalarımıza başlayacağız.

Konunun takipçisiyiz, memleketimizin zehirlenmesine asla izin vermeyeceğiz. Ortak akıl ve bilimden uzak çalışma yapanların aksine memleketimizi çiçek bahçesine dönüştüreceğimiz bu projeleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.