SERİNYOL VE HARBİYE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depremden en çok etkilenen şehir olan Hatay’da su ve elektrik sorunu çözülmeye çalışılırken bir yandan da şehrin yeniden eski günlerine dönmesi için çaba harcanıyor.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur da Hatay’ın eski günlerine kavuşması için çaba sarf edenlerden.

Güzelmansur’un girişimleri sonucu Serinyol ve Harbiye mahallelerinde doğalgaz hattı faaliyete geçiyor. Yaptığı girişimler sonucu bu sorunu çözüme kavuşturduğunu söyleyen Güzelmansur, iki mahalleye müjde vererek şu açıklamayı yaptı :

“Kıymetli hemşehrilerim 2018’de milletvekili seçildigim ilk günden bugüne kadar Hatay’ın sorunlarını dile getirdim. Çözümü için gerekli girişimlerde bulundum. Bunun için de sürekli mücadele ediyorum.

Kuzeytepe’den Serinyol’a kadar girişimlerim sonucu yapılan doğalgaz hattının faaliyete girmesi için Aksagaz bugün itibariyle Serinyol Mahallemizde çalışmalara başladı. Kiymetli hemşehrilerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeklerinden dolayı Aksagaz çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.

Yaptığım görüşmeler neticesinde Defne ilçemizde Harbiye Mahallemizde de çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak. Hayırlı olsun.

DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Depremden bu yana her bir hemşehrime elimi uzatmak, yardım götürmek için canla başla çalışıyorum. Zor zamanlardan geçiyoruz. Çok fazla acı yaşadık. Dayanışma içerisinde ayağa kalkmak zorundayız.

Deprem ile birlikte Hatay’ın çözüm bekleyen sorunlarına daha da büyük yeni sorunlar eklendi. Birlikte çözmek zorundayız. Hijyen, tuvalet, banyo, gıda, barınma, içme suyu temel yaşamı ilgilendiren sorunlarımız var. Bunların dışında kamulaştırma, asbest, doğa kirliliği, konut hakkı, tarımsal alanların çadır kentlere dönüşmesi gibi bir çok sorunla birebir ilgileniyorum. Sanayiciden, kobilere kadar iş dünyasında yaşanan çözüm bekleyen meseleleri biliyorum.

Değerli hemşehrilerim tüm sorunlarımızın çözümü için 28 Mayıs Pazar günü oylarınızı Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na vermenizi istiyorum. Artık birşeylerin değişmesi gerekiyor.

Hatay benim şahsi meselem diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti şehrimize sahip çıkacağız.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.