GÜZELMANSUR “HATAY’DA KEMAL KILIÇDAROĞLU AÇIK ARA ÖNDE”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hataylı depremzedelerin çoğunun oy kullanmak için şehirlerine döndüğünü belirterek “Yaklaşık yüzde 85-90 bugün oy kullanma oranı var Hatay’da. Hatay’da şu an itibarıyla sandıkların yüzde 80’i açıldı. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’da açık ara önde” dedi.

“HATAY’DA ŞU AN İTİBARIYLA SANDIKLARIN YÜZDE 80’İ AÇILDI. CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU, HATAY’DA AÇIK ARA ÖNDE”

Güzelmansur şöyle devam etti : “Bir deprem felaketi yaşadık Hatay’da. Buna rağmen Hatay insanı Hatay’a sahip çıktı. Yaklaşık 350-400 bin vatandaşımız Hatay’ı terk etti ama bugün gördük ki oy kullanmak için hepsi geri döndü. Yaklaşık yüzde 85-90 bugün oy kullanma oranı var Hatay’da. Şu an itibarıyla sandıkların yüzde 80’i açıldı. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’da açık ara önde. Milletvekilliği için de hala sisteme giriş yapılıyor. Depremden en çok etkilenen illerin başında Hatay geliyor ama Hatay insanı Ulu Önder Atatürk’ün bize emanet ettiği Hatay’a sahip çıktı. Türkiye’nin 81 ilinden geri döndüler ve oylarını kullandılar. Seçim sonuçlarının hem Hatay’a hem Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.