VOLKAN DEMİREL “KÜLLERİMİZDEN YENİDEN DOĞACAĞIZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deprem felaketi nedeniyle bu sezon ligden çekilen Hatayspor, önümüzdeki sezon güçlü bir şekilde girmek istiyor. Bordo-beyazlı ekibin teknik direktörü Volkan Demirel önümüzdeki sezon da Hatayspor’da çalışmaya devam edeceğini belirtti.

MAÇLARI AKHİSAR VEYA MERSİN’DE OYNAMAK İSTİYORUZ

Demirel, şöyle devam etti : “Saha ve organizasyon şartlarını halledersek inşallah uygun olan iki yerden birinde Hatayspor’u tekrardan ayağa kaldırmaya çalışacağım. Maçları Mersin’de oynamayı daha çok istiyoruz. Çünkü 400 bin Hataylı deprem sonrası Mersin”e göç etti. Hem orada yaşayan Hataylılar hem de Hatay’a 2.5 saatlik mesafe olması nedeniyle şartlar uygun olursa Mersin’de maçlarımızı oynamayı daha çok istiyoruz. Ama Akhisar da sağ olsun bizlere tesislerinin ve statlarının kapılarını açtı. Onlara ben buradan teşekkür ediyorum. Gerçekten desteklerini çok hissettik.

Herkes Hatayspor’u ayağa kaldırmak için çalışıyor. Ben de elimden geldiğince Hatayspor’u en iyi şekilde hazırlayacağım ve el birliğiyle 2023-24 sezonunda Zümrüdüanka Kuşu gibi hayata döndüreceğiz, küllerimizden yeniden doğacağız.”

“HAZIRLIKLARA BAŞLADIK”

Bir yandan da Hatayspor’u yeni sezona hazırlamaya çalışan Demirel “Bu dönemde Çeşitli kulüplerden transfer teklifleri geldi ama ben Hatayspor’u bırakmak istemiyorum. Bu insanların bana olan sevgisini gördünüz, bu sevgi ile bizde gelecek sezonun hazırlıklarını şimdiden yapmaya başladık. Seneye inşallah Hataysporumuz’u ayağa kaldıracağız” dedi.

“2-3 OYUNCUYLA ANLAŞTIK”

Transfer çalışmalarına başladıklarını belirten Demirel, “Yurt dışında izlediğim, beğendiğim futbolcularla bire bir görüşmeler yapıyorum. Hatay’ın durumunu anlatıyorum. Sağ olsun gerçekten oradaki oyuncular da Hatay’ın durumunu bilmelerine rağmen benim söylediklerimle beraber bana inanıp buraya gelmeyi tercih ediyorlar. Şimdiden 2-3 oyuncuyla anlaştık gibi.

Şu anda kadromuzda ayrılan oyuncularımız oldu. Mevcut kadroda 15-16 futbolcumuz var, en az 10-12 transfer yaparak Hatayspor’u yeni sezona hazırlayacağız.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.