BAŞKAN SAVAŞ, SINAVA HAZIRLANAN DEPREMZEDE GENÇLERİ UNUTMADI

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem nedeniyle eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kalan öğrencilere seslendi. Başkan Savaş, psikolojik olarak sarsılan öğrencilerin sınavlara hazırlanması için Türkiye Akademi kurumu ile deprem öncesi yapmış oldukları işbirliği sayesinde online kurslara katılabileceklerini söyleyerek şöyle dedi :

“Sevgili Hataylı gençler, sizler şehrimizin gelecek umudusunuz. Deprem afeti sonrası kentten ayrılmış, sınavlara hazırlık imkanlarınızı kaybetmiş ve psikolojik açıdan sarsılmış olabilirsiniz.Süreç ne kadar zor olursa olsun, hep birlikte toparlanacağız. Önceliğimiz sizlersiniz.

Ülkemizin örnek eğitim kurumlarından olan Türkiye Akademi ile deprem öncesinde başlatmış olduğumuz işbirliği sürecini, sınavlara ücretsiz hazırlık eğitimi olarak online derslerle ilerletmeye karar verdik.

TÜRKİYE AKADEMİ ONLİNE HAZIRLIK KURSLARINA BAŞLIYORUZ

Öğretmenlerin sizler için hazırladığı konu anlatım videoları ve ders içerikleriyle bireysel hızınızda ilerleyebileceksiniz.

Yapay zeka destekli sistem üzerinde yer alan 300.000 den fazla çözümlü soru ve konularla ilgili farklı soru çeşitlerine tek kaynaktan ulaşacaksınız.

Sizlere özel verilecek şifreler ile Türkiye Akademi üzerinden ders video ve içeriklerine erişebilecek, yapamadığınız soruların çözümlerini öğrenebileceksiniz. Mayıs ve Haziran aylarında da gerçekleştirilecek olan canlı derslerle sınav hazırlık süreciniz tamamlanacak.

Sevgili çocuklarımız ve gençlerimiz sizlere başarı, sevgi, mutluluk dolu, uzun ve güzel bir ömür diliyorum.

Size özel şifreler ile eğitim alabileceğiniz #LGS ve #YKS sınavlarına hazırlık kayıtlarınızı

https://ebelediye.hatay.bel.tr/ adresinden yaptırabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla.”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.